Gizlilik Sözleşmesi & Çerez Politikası

Bu Gizlilik Politikası, https://sehristanbuldis.com/  internet sitesinde hangi verileri topladığımızı, veri toplamamızın amaçlarını ve verilerinize ilişkin haklarınızla ilgili sizi bilgilendirmek için hazırlanmıştır. Bu Gizlilik Politikası’nı kabul etmiyorsanız, internet sitemizi kullanmaya devam etmemelisiniz. İnternet sitemizi kullanmaya devam etmeniz, Gizlilik Politikası’nı ve ilgili uygulamalarımızı kabul ettiğiniz anlamına gelmektedir.

1. Topladığımız Veriler
Sitemizi kötü niyetli saldırılardan korumak ve istatistik amacıyla sunucumuz tarafından otomatik olarak oluşturulan günlük dosyalarını kullanırız. Bu dosyalarda sitemizde hangi sayfaları ziyaret ettiğiniz, bu sayfaları ne zaman, hangi işletim sistemi ve tarayıcı ile ziyaret ettiğinizle ilgili bilgilerin yanında, IP adresiniz yer alır.

Gizlilik politikası ve kullanım şartları oluşturduğunuzda, sağlamış olduğunuz internet sitesi veya uygulama adınız, şirket adınız, e-mail adresiniz, sözleşme geçerlilik tarihi ve bulunduğunuz şehrin de dahil olduğu veriler ile bu politikaları ne zaman oluşturduğunuz kayıt edilmektedir.

2. Verilerin Saklanması
Topladığımız verileri, kişisel verilerin işlenme amaçları için gerekli olan süre kadar saklamaktayız. Günlük dosyaları, en fazla 1 yıl boyunca sistemimizde tutulmakta olup, gizlilik politikası oluşturma aşamasında bizimle doğrudan paylaştığınız veriler 3 yıl boyunca sistemimizde tutulmaktadır.

Verileriniz, Türkiye’deki sunucularda saklanmakta olup, verilerinizin yönetimi Türkiye’den sağlanmaktadır.

3. Verilerin Paylaşımı
Yasal yükümlülüklerimizi yerine getirmek ve mahkemelerden gelen bağlayıcı talepler doğrultusunda haklarımızı korumak amacı dışında verilerinizi üçüncü kişilerle paylaşmıyoruz.

Diğer yandan, herhangi bir kişisel bilgiyi yayınlamadan, sitemizde kaç tane gizlilik politikası oluşturulduğu, bu politikaların saat kaçta oluşturulduğu gibi çeşitli istatistikleri infografik gibi çeşitli görselleri oluşturmak için kullanabilir, bu görselleri sosyal medya ve başka internet sitelerinde paylaşabiliriz.

4. Çerez Politikası
Çerezler, tercihlerinizi ve hareketlerinizi tanımak için birçok internet sitesi tarafından tarayıcınıza yerleştirilen basit metin dosyalarıdır.

Güvenlik ve analitik hizmetleri için sitemizde çerez kullanmaktayız. Ayrıca, reklam ortakları ve diğer üçüncü taraflar, sitemizde reklam yayınlamamız durumunda, sitemize gelen ziyaretçileri izlemek için çerez kullanabilir.

Bu tür izlemeler, üçüncü tarafların sunucuları aracılığıyla yapılmakta olup, veri işleme politikaları bu üçüncü tarafların gizlilik politikalarına tabidir.

Google Çerezleri
Ziyaretçilerin sitemizi ne şekilde kullandıklarını anlamak için sitemizde Google Analytics hizmetini kullanmaktayız. Google Analytics tarafından toplanan, kaydedilen veya analiz edilen kullanıcılar hakkındaki hiçbir veri, IP adresi gibi kişisel olarak tanımlayıcı bir bilgi içermemekte olup, Google’ın kendi gizlilik politikasına uygun olarak yönetilmektedir. Google Gizlilik Politikası hakkında bilgi almak için: https://www.google.com/policies/privacy/partners

Cloudflare Çerezleri
Kötü niyetli istekleri engellemek ve DDOS saldırılarına karşı Cloudflare hizmetini kullanmaktayız. Cloudflare gizlilik uygulamaları hakkında daha fazla bilgi almak için: https://www.cloudflare.com/privacypolicy

5. Diğer Sitelere Bağlantılar
Bu internet sitesinde, üçüncü kişilere ait internet sitelerine bağlantılar (hyperlink) bulunabilir. Bu internet siteleri için Gizlilik Politika’mız geçerli olmayıp, bu internet siteleri ve içeriklerine dair herhangi bir sorumluluk kabul etmemekteyiz. Üçüncü kişilere ait internet siteleri ile verilerinizi paylaşmadan önce, bu sitelerin gizlilik politikalarını okumayı unutmayın.

6. Haklarınız
KVKK’nın 11. maddesi gereği kişisel verilerinizle ilgili altta belirtilen haklara sahipsiniz. info@denthealthclinic.com adresine mail atarak, kişisel verilerinizle ilgili alttaki maddeler hakkında bilgi alabilirsiniz:

İşlenip işlenmediğini öğrenebilirsiniz
İşlenmişse buna ilişkin bilgi talep edebilirsiniz
İşlenme amacını ve amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenebilirsiniz
Yurt içinde veya yurt dışında aktarıldığı üçüncü kişileri öğrenebilirsiniz
Eksik veya yanlış işlenmiş olması halinde düzeltilmesini isteyebilirsiniz
KVKK’nın 7. maddesinde öngörülen şartlar çerçevesinde silinmesini veya yok edilmesini isteyebilirsiniz
Aktarıldığı üçüncü kişilere yukarıda sayılan 5. ve 6. maddeler uyarınca yapılan işlemlerin bildirilmesini isteyebilirsiniz
İşlenen verilerin otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle aleyhinize bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz edebilirsiniz
Kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız hâlinde zararın giderilmesini talep edebilirsiniz
7. İletişim
info@denthealthclinic.com adresine mail atarak bizimle iletişime geçebilirsiniz.

8. Politika Güncellemeleri
Gizlilik Politika’sında değişiklik yapma hakkımız saklıdır. Bu yüzden, yapılan değişiklikleri görebilmek için Gizlilik Politika

Çerez Politikası
Son güncellenme: 03/01/2022

Karacan Diş olarak güvenliğinize önem veriyor ve bu Çerez Politikası ile siz sevgili ziyaretçilerimizi, web sitemizde hangi çerezleri, hangi amaçla kullandığımız ve çerez ayarlarınızı nasıl değiştireceğiniz konularında kısaca bilgilendirmeyi hedefliyoruz.

Sizlere daha iyi hizmet verebilmek adına, çerezler vasıtasıyla, ne tür kişisel verilerinizin hangi amaçla toplandığı ve nasıl işlendiği konularında, kısaca bilgi sahibi olmak için lütfen bu Çerez Politikasını okuyunuz. Daha fazla bilgi için Gizlilik Politikamıza göz atabilir ya da bizlerle çekinmeden iletişime geçebilirsiniz.

Çerez Nedir?
Çerezler, kullanıcıların web sitelerini daha verimli bir şekilde kullanabilmeleri adına, cihazlarına kaydedilen küçük dosyacıklardır. Çerezler vasıtasıyla kullanıcıların bilgilerinin işleniyor olması sebebiyle, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu gereğince, kullanıcıların bilgilendirilmeleri ve onaylarının alınması gerekmektedir.

Bizler de siz sevgili ziyaretçilerimizin, web sitemizden en verimli şekilde yararlanabilmelerini ve siz sevgili ziyaretçilerimizin kullanıcı deneyimlerinin geliştirilebilmesini sağlamak adına, çeşitli çerezler kullanmaktayız.

1. Zorunlu Çerezler
Zorunlu çerezler, web sitesine ilişkin temel işlevleri etkinleştirerek web sitesinin kullanılabilir hale gelmesini sağlayan çerezlerdir. Web sitesi bu çerezler olmadan düzgün çalışmaz.

2. Performans Çerezleri
Performans çerezleri, ziyaretçilerin web sitesine ilişkin kullanım bilgilerini ve tercihlerini anonim olarak toplayan ve bu sayede web sitesinin performansının geliştirilmesine olanak sağlayan çerezlerdir.

3. Fonksiyonel Çerezler
Fonksiyonel çerezler, kullanıcıların web sitesine ilişkin geçmiş kullanımlarından yola çıkılarak gelecekteki ziyaretlerinde tanınmalarını ve hatırlanmalarını sağlayan ve bu sayede web sitelerinin kullanıcılara dil, bölge vb. gibi kişiselleştirilmiş bir hizmet sunmasına olanak tanıyan çerezlerdir.

4. Reklam Çerezleri
Reklam çerezleri, üçüncü taraflara ait çerezlerdir ve web sitelerinde ziyaretçilerin davranışlarını izlemek için kullanılırlar. Bu çerezlerin amaçları, ziyaretçilerin ihtiyaçlarına yönelik ilgilerini çekecek reklamların gösterilmesine yardımcı olmaktır ve sorumluluğu çerez sahibi üçüncü taraflara aittir.

Çerezler İle İşlenen Kişisel Veriler Nelerdir?
Kimlik (isim, soy isim, doğum tarihi vb.) ve iletişim (adres, e-posta adresi, telefon, IP, konum vb.) bilgileriniz tarafımızca, çerezler (cookies) vasıtasıyla, otomatik veya otomatik olmayan yöntemlerle ve bazen de analitik sağlayıcılar, reklam ağları, arama bilgi sağlayıcıları, teknoloji sağlayıcıları gibi üçüncü taraflardan elde edilerek, kaydedilerek, depolanarak ve güncellenerek, aramızdaki hizmet ve sözleşme ilişkisi çerçevesinde ve süresince, meşru menfaat işleme şartına dayanılarak işlenecektir.

Çerezler Hangi Amaçla Kullanılmaktadır?
Web sitemizde, şüpheli eylemlerin tespiti yoluyla güvenliğin sağlanması, kullanıcıların tercihleri doğrultusunda işlevsellik ve performansın artırılması, ürünlerin ve hizmetlerin geliştirilmesi ve kişiselleştirilmesi ile bu hizmetlere ulaşımın kolaylaştırılması, sözleşmesel ve hukuki sorumlulukların yerine getirilmesi amaçlı çerezler kullanmaktadır. Ayrıca kullanıcıların daha geniş kapsamlı hizmet sağlayıcılar ile buluşturulabilmesi amacıyla reklam çerezleri ve üçüncü taraflarla bilgi paylaşımı da söz konusudur.

Çerezler Nasıl Yönetilmektedir?
Tüm bu açıklamalardan sonra, hangi çerezlerin kullanılacağı konusu, tamamen kullanıcılarımızın özgür iradelerine bırakılmıştır. Çerez tercihlerinizi, tarayıcınızın ayarlarından silerek ya da engelleyerek, web sitemize adım attığınız anda yönetebilir ya da gelecekte, istediğiniz zaman bu ayarları değiştirebilirsiniz. Daha ayrıntılı bilgi için Gizlilik Politikamıza göz atabilir ya da bizlerle info@denthealt e-mail adresi üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Adres

Küçükbakkalköy Mahallesi Nartanesi Sokak No:12/A
Ataşehir / İstanbul

Telefon

0216 573 52 52
0552 741 40 00

Email

info@sehristanbul.com

Hakkımızda

Şehristanbul Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, ; yetişkin kliniği, çocuk kliniği, cerrahi üniteleri, sterilizasyon ve dijital panoramik radyografi birimleri ile hizmet vermektedir. Şehristanbul Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği;  güler yüzlü personeliyle hastalarina karsı daima ilgili olmayı, daima yenilikçi olmayı, yurtiçi ve yurtdışındaki seminer ve kongreleri yakından takip eden doktorlarıyla daima bilgili olmayı kendisine misyon edinmiştir.

Tedavilerimiz

İmplant

gülüş tasarımı

dİŞ BEYAZLATMA

ORTODONTİ

ENDODONTİ

çalışma saatlerimiz

HaftaİÇİ : 10:00 - 19:00

cUMARTESİ : 10:00 - 19:00

paZAR : 10:00 - 19:00

İLETİŞİM

Küçükbakkalköy Mahallesi Nartanesi Sokak No:12/A
Ataşehir / İstanbul

0216 573 52 52
0552 741 40 00

info@sehristanbul.com

Gizlilik Sözleşmesi & Çerez Politikası